"Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima pe care nu le poti pronunta( James Earl Jones)" "Nu există, poate, ceva mai trist decât un om care vrea să fie vesel cu orice preţ.(Octavian Paler)" “Oamenii strica fiecare clipa de romantism prin încercarea de a o face sa dureze pentru totdeauna.(Oscar Wilde)" "Un barbat este pe jumatate indragostit de orice femeie care il asculta.(Brendan Behan)" "Toate familiile fericite sunt la fel.Fiecare familie nefericita e nefericita in propriul fel. Lev Tolstoi)" "Parfumul e istoria unei flori.(Emil Cioran)" "Omul este singurul animal care rade si plange, fiindca este singurul izbit de deosebirea dintre ceea ce suntem si ceea ce s-ar cuveni sa fim.(William Hazlitt)" "Am învăţat să iubesc, ca să fiu iubit.(O.Paler)" "Niciodată nu putem judeca viaţa celorlaţi, pentru că fiecare îşi cunoaşte propria durere şi renunţare. Una este să crezi că eşti pe drumul cel bun şi alta e să crezi că drumul tău e unic.(Paulo Coehlo)"

luni, 15 februarie 2010

Valentine's, Dragobete...

In ultimii ani am inceput si noi sa sarbatorim Valentine's....rau, spun unii, pentru ca nu e sarbatoarea noastra, am importat-o "tax free" de la altii; bine, zic eu, pentru ca asa am descoperit ca avem si noi o sarbatoare autohtona, Dragobete...  doar ca sa nu ramanem mai prejos de americani :))
Eu personal nu cred ca e nevoie de o zi speciala sa-i arati celui de langa tine ca-l iubesti....dar daca asa e trendy .... daca toate colegele dimineata la cafea se intrec in  povesti romantioase (care au iubiti atenti :) ) si se intreaba oare cu ce-au gresit ele (care n-au ),  ne conformam, ce sa facem.... ne aliniem dom-le standardelor :))
Vorbind de iubire, am o dilema: cand poti sa fii sigur ca iubesti intr-adevar si persoana este sufletul pereche ...sau poate esti doar indragostit de ideea de iubire si investesti pe cineva cu calitati pe care de fapt nu le are doar ca sa fugi de singuratate??...

2 comentarii:

  1. Nu cred ca exista suflet pereche... exista in schimb iubire, intelegere, si atunci poti sa si ierti, sa fii iertat si sa mergi mai departe... mai lasi de la tine, mai lasa si celalalt, ajungi sa intelegi ca e cel mai bine sa il accepti pe celalalt asa cum este, fara sa il investesti cu calitati imaginare, adica sa maximizezi punctele forte si sa minimizezi pe cele slabe cum ar zice swotu' :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @angela: numa' sa poti :)...poate esti tu mai norocoasa :)

    RăspundețiȘtergere