"Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima pe care nu le poti pronunta( James Earl Jones)" "Nu există, poate, ceva mai trist decât un om care vrea să fie vesel cu orice preţ.(Octavian Paler)" “Oamenii strica fiecare clipa de romantism prin încercarea de a o face sa dureze pentru totdeauna.(Oscar Wilde)" "Un barbat este pe jumatate indragostit de orice femeie care il asculta.(Brendan Behan)" "Toate familiile fericite sunt la fel.Fiecare familie nefericita e nefericita in propriul fel. Lev Tolstoi)" "Parfumul e istoria unei flori.(Emil Cioran)" "Omul este singurul animal care rade si plange, fiindca este singurul izbit de deosebirea dintre ceea ce suntem si ceea ce s-ar cuveni sa fim.(William Hazlitt)" "Am învăţat să iubesc, ca să fiu iubit.(O.Paler)" "Niciodată nu putem judeca viaţa celorlaţi, pentru că fiecare îşi cunoaşte propria durere şi renunţare. Una este să crezi că eşti pe drumul cel bun şi alta e să crezi că drumul tău e unic.(Paulo Coehlo)"

duminică, 15 noiembrie 2009

Din viata...

Ce poti sa spui despre sistemul nostru medical? 
de exemplu ai un accident, ajungi la urgente, politia te insoteste si te sfatuieste "prieteneste" sa dai ceva la dl doctor ptr a te opera acum seara, in caz contrar poate mai astepti pana luni/marti .
Ok, nu-ti cere nimeni nimic, insa iau toti, nimeni nu te refuza. La sala de operatii alta surpriza: e cineva cu masina sa cumpere niste apa oxigenata?..ca noua ni s-a terminat..hmmm. Se gaseste cineva, esti operat si gata, aventura s-a terminat, nu-ti ramane decat sa astepti sa te faci bine, mai cumperi ceva medicamente ptr ca  desigur la spital nu au. E criza, nu?........Hang on, Vera :)

3 comentarii:

  1. OH,da.....sunt kiar omul k pricina...dar,doktorul FAUR....E UN SUPER DRAGUT,SEXI,SI F.F.F.GRIJULIU,PACAT K ESTE CASATORIT!AM EU VESNIK NOROCUL ASTA.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Fara nume please....am generalizat eu asa dar nu sunt toti la fel :)

    RăspundețiȘtergere
  3. da, si faptul ca e sexi te ajuta si sa te vindeci mai repede :):):):)

    RăspundețiȘtergere