"Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima pe care nu le poti pronunta( James Earl Jones)" "Nu există, poate, ceva mai trist decât un om care vrea să fie vesel cu orice preţ.(Octavian Paler)" “Oamenii strica fiecare clipa de romantism prin încercarea de a o face sa dureze pentru totdeauna.(Oscar Wilde)" "Un barbat este pe jumatate indragostit de orice femeie care il asculta.(Brendan Behan)" "Toate familiile fericite sunt la fel.Fiecare familie nefericita e nefericita in propriul fel. Lev Tolstoi)" "Parfumul e istoria unei flori.(Emil Cioran)" "Omul este singurul animal care rade si plange, fiindca este singurul izbit de deosebirea dintre ceea ce suntem si ceea ce s-ar cuveni sa fim.(William Hazlitt)" "Am învăţat să iubesc, ca să fiu iubit.(O.Paler)" "Niciodată nu putem judeca viaţa celorlaţi, pentru că fiecare îşi cunoaşte propria durere şi renunţare. Una este să crezi că eşti pe drumul cel bun şi alta e să crezi că drumul tău e unic.(Paulo Coehlo)"

vineri, 20 noiembrie 2009

Iubirea


"Daca ma gandesc care e cea mai mare dragoste din viata unui om, imi dau seama ca ultima. In fata ultimei iubiri (chiar daca e doar cea mai recenta si esti convins ca e finalul) toate celelalte palesc.

Da, sigur ca doare finalul....Din fericire o sa treaca. Uiti ca si cum n-ar fi fost. Uiti si gata. Eu stiu.
Sigur, asta nu inseamna ca n-o sa iubesti din nou. La orice varsta, ti se pot arata surprize minunate. Iubirea e dupa colt..."

Hai sa traim colorat!! nu v-ati saturat sa traiti alb-negru?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu