"Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima pe care nu le poti pronunta( James Earl Jones)" "Nu există, poate, ceva mai trist decât un om care vrea să fie vesel cu orice preţ.(Octavian Paler)" “Oamenii strica fiecare clipa de romantism prin încercarea de a o face sa dureze pentru totdeauna.(Oscar Wilde)" "Un barbat este pe jumatate indragostit de orice femeie care il asculta.(Brendan Behan)" "Toate familiile fericite sunt la fel.Fiecare familie nefericita e nefericita in propriul fel. Lev Tolstoi)" "Parfumul e istoria unei flori.(Emil Cioran)" "Omul este singurul animal care rade si plange, fiindca este singurul izbit de deosebirea dintre ceea ce suntem si ceea ce s-ar cuveni sa fim.(William Hazlitt)" "Am învăţat să iubesc, ca să fiu iubit.(O.Paler)" "Niciodată nu putem judeca viaţa celorlaţi, pentru că fiecare îşi cunoaşte propria durere şi renunţare. Una este să crezi că eşti pe drumul cel bun şi alta e să crezi că drumul tău e unic.(Paulo Coehlo)"

duminică, 17 ianuarie 2010

Iti cauti de lucru??

Anunt de angajare in perioada de criza:

Descrierea firmei:

Productie de echipamente electronice, de automatizare si sisteme de localizare pentru autovehicule/ Vanzare sisteme de localizare, accesorii auto, kituri xenon pt autovehicule, etc

Descrierea postului:
Firma deosebit de mica cautam secretara care sa munceasca de placere, caci salariul oricum va fi mic.

Cerinte:
- Simpatica si draguta insa preferabil cel putin cu prieten, pentru ca sefu’ sa se limiteze la relatii de serviciu
- Descurcareata si desteapta, ca sefu’ raguseste repede daca repeta acelasi lucruri la nesfarsit
- Offisu’ sa fie un program intens folosit, nu doar un cuvant care suna englezeste
- Sa stie suficenta contabilitate cat sa aiba grija de dulapul de bani si cel de carioci. Tocmai de aceea preferam ca ASE sa apara prin CV. Totusi, practica e mai importanta decat cv-ul.
- Sa ii placa sa mearga cu autobuzul, ca e sanatos. Un permis de conducere totusi da bine sa il ai, ca nu se stie cand e greva la ratb.
- Stiinta de a utiliza yahoo messengeru’ este binevenita atata timp cat nu este o boala cronica;
- Sa nu aiba superstitii cum ca statu' mai mult de 6 ore la serviciu aduce ghinion. Programul de lucru e foarte flexibil, mai tot timpul si mai ales sa fii prezenta exact cand e nevoie de tine.
- Daca e studenta, sa nu isi doreasca sa stea cat e soarele pe cer la facultate nici vreo cariera d-aia mega....

Locul de desfasurare a actiunii: avem o pozitie strategica, la intrarea in Bucuresti,cum se termina porumbul pe dreapta (langa praktiker militari)


Daca nu ai renuntat pana acum, trimite-ne un cv care sa ne convinga sa te angajam insotit de o fotografie recenta (de preferinta serioasa, ca in perioada asta nu avem joburi pentru foto in costum de baie)


Oferta (bonusuri, beneficii):
----------
Eee… asta e … bonusurile sunt pentru vremuri de crestere economica.. iar acum e criza…”


Sursa : http://www.bestjobs.ro

2 comentarii: