"Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima pe care nu le poti pronunta( James Earl Jones)" "Nu există, poate, ceva mai trist decât un om care vrea să fie vesel cu orice preţ.(Octavian Paler)" “Oamenii strica fiecare clipa de romantism prin încercarea de a o face sa dureze pentru totdeauna.(Oscar Wilde)" "Un barbat este pe jumatate indragostit de orice femeie care il asculta.(Brendan Behan)" "Toate familiile fericite sunt la fel.Fiecare familie nefericita e nefericita in propriul fel. Lev Tolstoi)" "Parfumul e istoria unei flori.(Emil Cioran)" "Omul este singurul animal care rade si plange, fiindca este singurul izbit de deosebirea dintre ceea ce suntem si ceea ce s-ar cuveni sa fim.(William Hazlitt)" "Am învăţat să iubesc, ca să fiu iubit.(O.Paler)" "Niciodată nu putem judeca viaţa celorlaţi, pentru că fiecare îşi cunoaşte propria durere şi renunţare. Una este să crezi că eşti pe drumul cel bun şi alta e să crezi că drumul tău e unic.(Paulo Coehlo)"

marți, 5 ianuarie 2010

O sa-mi citesc mai atenta mailurile :)

Da. M-am hotarat. De acum incolo citesc fiecare mail cu atentie....chiar si spamurile...sau mai ales alea... Daca vedeti filmuletul si voi o sa faceti la fel :)


3 comentarii:

  1. sa le citesti mai ales alea de pe G-Mail :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie mentionat totusi ca TOATE mailurile de genu sunt date cu scopul de a fura banii si datele personale ale primitorului, faza amuzanta e ca scammul poarta numele de "scrisoare nigeriana". Nu de alta dar exista destui oameni naivi care ar putea crede ca vor primi ceva.
    Amuzant clipu oricum :))

    RăspundețiȘtergere