"Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima pe care nu le poti pronunta( James Earl Jones)" "Nu există, poate, ceva mai trist decât un om care vrea să fie vesel cu orice preţ.(Octavian Paler)" “Oamenii strica fiecare clipa de romantism prin încercarea de a o face sa dureze pentru totdeauna.(Oscar Wilde)" "Un barbat este pe jumatate indragostit de orice femeie care il asculta.(Brendan Behan)" "Toate familiile fericite sunt la fel.Fiecare familie nefericita e nefericita in propriul fel. Lev Tolstoi)" "Parfumul e istoria unei flori.(Emil Cioran)" "Omul este singurul animal care rade si plange, fiindca este singurul izbit de deosebirea dintre ceea ce suntem si ceea ce s-ar cuveni sa fim.(William Hazlitt)" "Am învăţat să iubesc, ca să fiu iubit.(O.Paler)" "Niciodată nu putem judeca viaţa celorlaţi, pentru că fiecare îşi cunoaşte propria durere şi renunţare. Una este să crezi că eşti pe drumul cel bun şi alta e să crezi că drumul tău e unic.(Paulo Coehlo)"

sâmbătă, 6 martie 2010

Atentie la bancomate!


BT safe banking

Intamplator in imagine e banca Transilvania, mai exact un bancomat in Sinaia. Se poate intampla la orice alta banca.

Niste romani "ingeniosi" s-au gandit ca ar fi bine sa ne fure datele de pe carduri si apoi banii, plantand o “gura de lup” pe un atm, vedeti prima poza, cu care este citit cardul. In acelasi timp au montat si o camera video(ochiul) vedeti a doua poza, cu care este inregistrat codul PIN. Numai ca planurile lor de imbogatire rapida au fost dejucate, cineva le-a stricat jucaria.

Atentie cand vei folosi cardul data viitoare, verifica bancomatul amanuntit, trage de fanta unde bagi cardul, de plafon si chiar de tastatura, acopera mana cu care tastezi codul pin.
Nu deveni o victima!semnalat de Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu