"Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima pe care nu le poti pronunta( James Earl Jones)" "Nu există, poate, ceva mai trist decât un om care vrea să fie vesel cu orice preţ.(Octavian Paler)" “Oamenii strica fiecare clipa de romantism prin încercarea de a o face sa dureze pentru totdeauna.(Oscar Wilde)" "Un barbat este pe jumatate indragostit de orice femeie care il asculta.(Brendan Behan)" "Toate familiile fericite sunt la fel.Fiecare familie nefericita e nefericita in propriul fel. Lev Tolstoi)" "Parfumul e istoria unei flori.(Emil Cioran)" "Omul este singurul animal care rade si plange, fiindca este singurul izbit de deosebirea dintre ceea ce suntem si ceea ce s-ar cuveni sa fim.(William Hazlitt)" "Am învăţat să iubesc, ca să fiu iubit.(O.Paler)" "Niciodată nu putem judeca viaţa celorlaţi, pentru că fiecare îşi cunoaşte propria durere şi renunţare. Una este să crezi că eşti pe drumul cel bun şi alta e să crezi că drumul tău e unic.(Paulo Coehlo)"

duminică, 7 martie 2010

Yahoo Messenger - multiuser-

Daca stiati de asta, ignorati postul asta...daca nu, go ahead:
Aveti mai multe profile de yahoo?
Daca v-ati saturat sa tot trebuiasca sa va logati din nou cu alt user pe messenger ... sau daca sunteti mai multi pe un calculator, uite ce trebuie sa faceti:
1. apasati Start, apoi "run"
2. scrieti "regedit" si Enter
3. in rubrica din stanga mergeti la HKEY_CURRENT_USER -.
> Software -> Yahoo -> Pager ->Test
4. Faceti click dreapta pe folderul "Test" si selectati "New" -> DWORD Value5. Apare un nou folder pe care trebuie sa-l redenumiti "Plural"
6. Faceti click dreapta pe folderul "Plural" si selectati "Modify"
7. Introduceti valorile urmatoare:
Value data : 1
Base : Decimal
si "OK".
Inchideti Regedit si gata!!! va puteti loga simultan in Yahoo messenger cu cate conturi doriti!

2 comentarii: