"Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima pe care nu le poti pronunta( James Earl Jones)" "Nu există, poate, ceva mai trist decât un om care vrea să fie vesel cu orice preţ.(Octavian Paler)" “Oamenii strica fiecare clipa de romantism prin încercarea de a o face sa dureze pentru totdeauna.(Oscar Wilde)" "Un barbat este pe jumatate indragostit de orice femeie care il asculta.(Brendan Behan)" "Toate familiile fericite sunt la fel.Fiecare familie nefericita e nefericita in propriul fel. Lev Tolstoi)" "Parfumul e istoria unei flori.(Emil Cioran)" "Omul este singurul animal care rade si plange, fiindca este singurul izbit de deosebirea dintre ceea ce suntem si ceea ce s-ar cuveni sa fim.(William Hazlitt)" "Am învăţat să iubesc, ca să fiu iubit.(O.Paler)" "Niciodată nu putem judeca viaţa celorlaţi, pentru că fiecare îşi cunoaşte propria durere şi renunţare. Una este să crezi că eşti pe drumul cel bun şi alta e să crezi că drumul tău e unic.(Paulo Coehlo)"

marți, 23 martie 2010

Femeia

"Nicăieri și niciunde prezența unei femei nu este neutră. Un grup în care intră o femeie devine alt grup. Un loc, un colț, o petrecere, un eveniment, o simplă seară la un prieten acasă, un meci de fotbal (nu contează!), orice context social se schimbă atunci când vorbim de prezența unei sau a unor femei.

Femeia produce cu siguranță o diferență în jurul ei, nu este doar un element statistic de partea diversității. O femeie schimbă calitativ spațiul din jurul ei și nu mă refer doar la tendința spre a aranja și-a rearanja lucrurile prin casă. Simți un bărbat care este sprijinit de o femeie, simți o cameră prin care o mână de femeie a făcut ordine, simți un text corectat și finisat de o femeie.

Nu înțeleg întotdeauna de ce se întâmplă acest lucru, însă observ că femeile știu să valideze și să legitimeze un loc, un eveniment, un om. Știu că femeile aleg mai fin, stăpânesc mai bine nuanțele, filtrează cu răbdare și acordă încredere în urma unui proces cu multe-multe etape de inițiere."
cititi articolul intreg aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu