"Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima pe care nu le poti pronunta( James Earl Jones)" "Nu există, poate, ceva mai trist decât un om care vrea să fie vesel cu orice preţ.(Octavian Paler)" “Oamenii strica fiecare clipa de romantism prin încercarea de a o face sa dureze pentru totdeauna.(Oscar Wilde)" "Un barbat este pe jumatate indragostit de orice femeie care il asculta.(Brendan Behan)" "Toate familiile fericite sunt la fel.Fiecare familie nefericita e nefericita in propriul fel. Lev Tolstoi)" "Parfumul e istoria unei flori.(Emil Cioran)" "Omul este singurul animal care rade si plange, fiindca este singurul izbit de deosebirea dintre ceea ce suntem si ceea ce s-ar cuveni sa fim.(William Hazlitt)" "Am învăţat să iubesc, ca să fiu iubit.(O.Paler)" "Niciodată nu putem judeca viaţa celorlaţi, pentru că fiecare îşi cunoaşte propria durere şi renunţare. Una este să crezi că eşti pe drumul cel bun şi alta e să crezi că drumul tău e unic.(Paulo Coehlo)"

luni, 8 martie 2010

Idioti pe sosele, scoala de soferi si bautura la volan


Nu stiu de ce ma mai mir..  Permis are toata lumea acum, si cand realizezi ca esti pe drumuri oarecum la mana unor inconstienti ca astia, ce sa mai zic...

Ia uitati-va cum s-a prezentat fata asta la examenul ptr permisul de conducere. A venit direct de la lucru, saraca,  din pacate in Romania mai sunt tineri/ tinere care muncesc din greu ziua si mai ales noaptea:Sa-ti tot doresti sa o intalnesti in trafic, nu??

Sau una de la noi din Timisoara, un filmulet de pe http://www.tion.ro/ unde se vede cum politia face abuzuri...buzuri...na, intelegeti voi, face si ea ce poate:
Pare amuzant, stiu, si eu am ras. Apoi m-am gandit mai bine. N-am vrut sa pun imagini urate, cu masini rupte in doua si oameni imprastiati pe sosele. Sunt sigura ca fiecare a vazut un accident din asta la viata lui, altii poate au pierdut pe cineva din cauza unor viteji inconstienti ca astia...
Atentie la volan, nu e de gluma, pe sosele se moare!

2 comentarii:

  1. tragedia e cand te calca pe trecerea de pietoni niste cretini de astia...

    RăspundețiȘtergere
  2. Bautura la volanul masinii este cea mai periculoasa. As propune puscarie minim zece ani pentru cei care beau la volan.

    RăspundețiȘtergere