"Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima pe care nu le poti pronunta( James Earl Jones)" "Nu există, poate, ceva mai trist decât un om care vrea să fie vesel cu orice preţ.(Octavian Paler)" “Oamenii strica fiecare clipa de romantism prin încercarea de a o face sa dureze pentru totdeauna.(Oscar Wilde)" "Un barbat este pe jumatate indragostit de orice femeie care il asculta.(Brendan Behan)" "Toate familiile fericite sunt la fel.Fiecare familie nefericita e nefericita in propriul fel. Lev Tolstoi)" "Parfumul e istoria unei flori.(Emil Cioran)" "Omul este singurul animal care rade si plange, fiindca este singurul izbit de deosebirea dintre ceea ce suntem si ceea ce s-ar cuveni sa fim.(William Hazlitt)" "Am învăţat să iubesc, ca să fiu iubit.(O.Paler)" "Niciodată nu putem judeca viaţa celorlaţi, pentru că fiecare îşi cunoaşte propria durere şi renunţare. Una este să crezi că eşti pe drumul cel bun şi alta e să crezi că drumul tău e unic.(Paulo Coehlo)"

marți, 9 martie 2010

Oscar 2010

Banuiesc ca toti stiti deja care sunt castigatorii premiilor Oscar.
Cu o seara inainte s-au decernat premiile "Zmeura de aur". La categoria cea mai proasta interpretare feminina a castigat Sandra Bullock, pentru prestatia din "All about Steve".
In general la premiile "Zmeura de aur"  actorii castigatori nu se prezinta sa-si ia premiile, fiind desigur foarte umilitor.
Sandra Bullock insa a facut-o. A aparut pe scena sa-si ridice trofeul, aducand cu ea si cateva zeci de DVD-uri cu pelicula All About Steve, pe care le-a oferit votantilor, acuzandu-i ca nu au vazut filmul inainte de vot.
Foarte tare!!! o atitudine de admirat, nu?
O zi mai tarziu, 7 martie, la ceremonia decernarii Premiilor Academiei, Sandra a castigat Oscarul la categoria "cea mai buna actrita in rol principal", de data aceasta pentru partitura din The Blind Side. Este pentru prima oara cand o actrita castiga in acelasi an, atat Zmeura de Aur, cat si premiul Oscar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu