"Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima pe care nu le poti pronunta( James Earl Jones)" "Nu există, poate, ceva mai trist decât un om care vrea să fie vesel cu orice preţ.(Octavian Paler)" “Oamenii strica fiecare clipa de romantism prin încercarea de a o face sa dureze pentru totdeauna.(Oscar Wilde)" "Un barbat este pe jumatate indragostit de orice femeie care il asculta.(Brendan Behan)" "Toate familiile fericite sunt la fel.Fiecare familie nefericita e nefericita in propriul fel. Lev Tolstoi)" "Parfumul e istoria unei flori.(Emil Cioran)" "Omul este singurul animal care rade si plange, fiindca este singurul izbit de deosebirea dintre ceea ce suntem si ceea ce s-ar cuveni sa fim.(William Hazlitt)" "Am învăţat să iubesc, ca să fiu iubit.(O.Paler)" "Niciodată nu putem judeca viaţa celorlaţi, pentru că fiecare îşi cunoaşte propria durere şi renunţare. Una este să crezi că eşti pe drumul cel bun şi alta e să crezi că drumul tău e unic.(Paulo Coehlo)"

luni, 8 martie 2010

Eurovision 2010: plagiat sau nu?

Lumea zice ca piesa care merge anul acesta la Eurovision este plagiata dupa aceasta melodie:



Ce credeti? seamana?

11 comentarii:

  1. eu cred ca da..linia melodica e cam aceeasi difera dupa parerea mea insa masura

    RăspundețiȘtergere
  2. Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
    Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos :*.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu mă pot concentra la linia melodică din cauza liniei decolteului, îmi pare rău.

    RăspundețiȘtergere
  4. seamana ca doua picaturi de apa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai in afara ca in ambele melodii exista versul cu "Girl,girl,girl" nu mi se pare absolut nicio asemanare.

    RăspundețiȘtergere
  6. stiam piesa lui anouk de ani buni , iar cand am auzit piesa paulei si a lui ovi , am avut un sentiment aiurea :) ma bucur totusi ca n-am fost singura . buna sesizare !

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu seamana mai ....au cuvantul ala Girl ...el e singura asemanare ....si la inceput in intro de pian ....NU SEAMANA ....e o piesa dansabila una de zbantuiala si de show ....destul de comuna ...da e ok ....

    RăspundețiȘtergere
  8. Tipic romanesc. Repede incepem sa ne suspectam si eventual sa ne punem bete in roate (pana la urma piesa aceasta, fie buna sau rea, "ne reprezinta" la un concurs). Si Benedeac ar fi gasit o piesa asemanatoare (vezi http://mihaibendeac.ro/2010/03/08/un-mic-plagiat-sau-nu.html). Tot penibil si el. Daca nu va pricepeti la compozitie sau nu aveti ureche muzicala mai bine va abtineti ca deveniti penibili/e.

    RăspundețiȘtergere
  9. frate..nu seamana!!!! nu va mai legati doar de faptul ca incepe cu "girl girl girl" sau ca melodia e un duet dintre o fata si un baiat...niciodata nu va convine nimic..cand au participat baietii de la biondo cu shine, a dat patriotismul in voi, si vai domne, cum sa trimitem noi niste suedezi sa ne reprezinte...tipic romanesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Seamana toate intre ele. Cert e ca este o combinatie dintre crazy win si cea de mai sus.
    Asta e. Nu stim decat sa furam/plagiem/copiem. Natie de stereotipuri ce suntem :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu care ma speriasem, ma gandeam...la naiba...alt plagiat...iarasi ne facem de rahat in toata Europa si nu numai. N-are oameni buni nici o treaba piesa asta cu piesa de la Eurovision. E culmea ca eu de regula sunt carcotas, insa se pare ca unii sunt mult mai carcotasi ca mine. Oricum piesa Romaniei e cat se poate de banala...desire....fire...bla bla bla. As fi mers pe Baby, care nu e piesa foarte complexa...de dat pe spate...dar cred ca era cea mai simpatica dintre toate. O zi buna va doresc !

    RăspundețiȘtergere